Despre noi

Asociația Eurolife a fost înființată în anul 2009, iar în anul 2010 a organizat la Targu Jiu prima ediție a European Journalism Festival în parteneriat cu Comisia națională a României pentru UNESCO. Principala misiune a organizației este aceea de a profesionaliza jurnaliștii dar se implică și în proiecte sociale, culturale, dezvoltare durabila, inovare, cercetare si mediu.

Asociația Eurolife organizează seminarii, ateliere de lucru, precum și excursii de studiu la nivel national și european, pentru jurnaliști și alți profesioniști mass-media la toate etapele carierei, inclusiv studenti;
Organizează seminarii tematice, ateliere de lucru și vizite de studiu pe toate tipurile de afaceri nationale si europene de la politicile generale în domenii specializate;
Formare de abilități profesionale pentru jurnaliști și alți profesioniști mass-media, de la elementele de bază la tehnici de ultimă oră, cum ar fi social media și jurnalism, jurnalismul de date, digital media  sau de management în redacții;Cercetare, consultanță și expertiză în probleme legate de jurnalism, mass-media, și sfera publică; Media Training pentru profesioniștii din industriei mass-media; Premii jurnalism și concursuri. De asemenea Asociatia Eurolife sustine si promovează tehnologiile si aplicatiile de ultima generatie.